Bedrijfswagen lease

BJK Bedrijfswagens is uw mobiliteitspartner en wij denken dan ook graag op alle facetten van mobiliteit met u mee. Wij bieden bedrijfswagens aan voor zowel de startende ondernemers als de ondernemers die een iets groter wagenpark vereisen.

Auto en bedrijfswagen lease Goor

Uw bedrijfswagens zijn het gezicht van uw bedrijf op de weg en daar omheen. Naast het stukje merkbekendheid moet een bedrijfswagen u vooral gemak, comfort en handigheid bieden. Simpelweg comfortabel rijden, genoeg ruimte voor materiaal & opslag en waar nodig voorzien van moderne gemakken als adaptive cruise control, navigatie en multimedia.

Op zoek naar een specifiek model?

Op de pagina Bedrijfswagen aanbod kunt u al een goede indruk krijgen van de verschillende bedrijfswagens die wij voor u hebben klaar staan. Kunt u niet helemaal vinden waar naar u op zoek bent of heeft u specifieke wensen met betrekking tot merk, kilometerstand of accessoires? Wij helpen u hierin graag verder.

Vertel ons simpelweg wat u wensen zijn en wat voor u belangrijke criteria zijn als het gaat om het leasen van uw bedrijfswagen.

Zou u graag vrijblijvend een offerte ontvangen over een type lease of bent u opzoek naar een bedrijfswagen die u graag zou willen financieren? Wij helpen u graag verder, door onderstaande gegevens in te vullen kunnen wij u gerichter helpen bij het maken van een offerte en adviseren wij graag bij het vinden van de juiste financiering en bedrijfswagen, die aan zowel uw persoonlijke als zakelijke wensen voldoet.

Een bedrijfswagen leasen: operational of financial lease?

Er zijn diverse verschillen tussen deze twee financieringsvormen, maar het grootste verschil zit hem in het eigenaarschap. Bij operational lease kunt u het beste denken aan een soort huurovereenkomst. De bedrijfswagen blijft eigendom van de leasemaatschappij en u betaalt maandelijks voor het gebruik.

Bij financial lease bent u vanaf dag één eigenaar van de bedrijfswagen. Omdat wij met verschillende leveranciers en financiers werken kunnen wij voor u het meest passende aanbod vinden.

Meer weten over de financieringsvormen of wat wij voor u kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken met u mee en voorzien u graag van eerlijk en passend advies.

Neem contact op