Home

BJK Bedrijfswagens B.V. 

Gespecialiseerd in alle facetten op het gebied van Bedrijfswagens

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de bedrijfswagenbranche kunnen wij u op alle onderdelen ontzorgen en hebben wij voor elke bedrijfsvorm de juiste oplossing. U kunt bij ons terecht voor bakwagens, grote volumebussen L2-L3-L4, gesloten bestelbussen, kleine bestelwagens en nog veel meer.

Als bedrijfswagen specialist staan wij u graag te woord en geven u goed advies als het gaat om de aanschaf van een bedrijfswagen. Wij bieden zowel Financial lease als Operationele lease aan. Op onze website kunt u al een goede indruk krijgen van de opties die u bij ons kunt vinden. Kunt u uw gewenste type wagen niet vinden, dan bekijken én bespreken we graag met u de vele mogelijkheden. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij de bedrijfswagen vinden die perfect bij u en uw bedrijfsvoering past.

Op zoek naar een specifiek model of wilt u meer informatie over ons of over onze bedrijfswagens, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons altijd bellen, mailen of stuur ons simpelweg een Whatsapp.

Uiteraard bent u ook altijd welkom om bij ons langs te komen aan de Breukersweg 4a te Goor.

Hieronder vindt u ook een korte uitleg over wie wij zijn en wat we wellicht voor u kunnen betekenen.