Over BJK

Creativiteit, Product en Betaalbaarheid moeten samengaan.

BJK Bedrijfswagens is een kleine onderneming die geleid wordt door Vader & Dochter. Klein blijven is ook een kunst! En met ruim 25 jaar ervaring weten we inmiddels dat wij, daarmee al onze klanten zo goed mogelijk van onze kwaliteit en ook aandacht kunnen voorzien. Bovenal is een klant die naar jaren nog steeds weer terug komt toch een bekroning op je werk.

Met ons ruime aanbod en advies helpen wij u graag bij het vinden naar de perfecte bedrijfswagen.

Wij hebben voor elke bedrijfsvorm de juiste oplossing. Van bakwagens, grote volumebussen L2-L3-L4, gesloten bestelwagens met of zonder dubbel cabine tot kleine bestelwagens, kortom alle merken bedrijfswagens jong gebruikt kunnen wij leveren.

Naast onze in/verkoop van bedrijfswagens, bieden wij met onze eigen lease & finance afdeling samen met de bedrijfswagen ook een passende leasevorm aan. Op www.bjklease.nl vindt u meer informatie over alle type leases die wij aanbieden. En krijgt u een duidelijk beeld van wat leasen nu eigenlijk inhoud.

Onze creativiteit en ervaring bieden u altijd de juiste leasevorm bij de juiste bedrijfswagen. Leasen en lease acceptatie horen bij elkaar, ook hier is onze stelregel: Creativiteit, Product en Betaalbaarheid moeten samengaan.

Bij ons hanteren wij het wel genoemde no-nonsens gezegde; u vraagt wij leveren. Ons is niets te gek en wij gaan graag verder waar anderen stoppen.

Neem contact op